Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο γιος του Τραμπ απαντά: Ο πατέρας μου πληρώνει απίστευτα ποσά σε φόρους


Ο Έρικ Τραμπ, γιος του Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε ότι πατέρας του πληρώνει...


 «ένα τρομακτικό ποσό σε φόρους», απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα φορολογικά στοιχεία του πατέρα του, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Γίνεται μεγάλη συζήτηση για την ομοσπονδιακή φορολογία στο εισόδημα. Μπορούμε να το διευκρινίσουμε αυτό; Ο πατέρας σας έχει πληρώσει ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος;» ρώτησε η Ντάνα Μπας του CNN τον Έρικ Τραμπ.
«Πληρώνουμε ένα τεράστιο ποσό σε φόρους », απάντησε ο Έρικ. «Ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος;», ξαναρώτησε η Μπας. «Ναι», απάντησε ο Τραμπ.
Οι ερωτήσεις αυτές, ακολούθησαν τη δημοσίευση από την εφημερίδα The New York Times το περασμένο Σάββατο φορολογικών εγγράφων του Τραμπ για το 1995, σχετικά με την καταγραφή λειτουργικών ζημιών ύψους 916 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το δημοσίευμα αυτό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μη καταβολής φόρων εισοδήματος από τον Τραμπ για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.