Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Βατερλώ για τους εκλεκτούς του Τσίπρα στον Πειραιά – Αποδοκιμάστηκε και ο Δρίτσας


Ισχυρό σοκ στους εκλεκτούς της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της οργάνωσης Πειραιά, για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος...



Τα λίγα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απομείνει ενεργά στις διαδικασίες – ψήφισαν μόλις 61 – έστειλαν ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου και τις κυβερνητικές πολιτικές, αλλά και σε πρόσωπα, με τις επιλογές που έκαναν, ψηφίζοντας για τους οκτώ συνέδρους, που δικαιούται η οργάνωση.

Κατ’ αρχάς δεν εξέλεξαν τον πανεπιστημιακό Μιχάλη Σπουρδαλάκη, τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας τοποθέτησε μόλις χθες επικεφαλής στην επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση!

Ο κ. Σπουρδαλάκης έλαβε 8 ψήφους και αποκλείστηκε από το συνέδριο με κατεβασμένα τα χέρια. Την ίδια τύχη είχαν και οι δύο από τους τρεις βουλευτές του κόμματος (Ελένη Σταματάκη και Κώστας Δουζίνας) ενώ παραλίγο κάζο περίμενε και τον υπουργό Ναυτιλίας Θεόδωρο Δρίτσα και παλαιότερα υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, ο οποίος εκλέχθηκε έκτος με 12 ψήφους και ενώ υπήρχε τρισταυρία!!!

Η κυρία Σταματάκη πήρε 6 ψήφους και ο κ. Δουζίνας έλαβε 3 ψήφους – πλήρης αποδοκιμασία δηλαδή!

Όπως αποκαλύπτει ο limani24.gr, εξελέγησαν:

1. Πιτσολάντης 30 ψήφοι

2. Κυζηράκος 22 ψήφοι

3. Χατζή 21 ψήφοι

4. Παρασκευοπούλου 18 ψήφοι

5. Χατζημιχάλη 13 ψήφοι

6. ΔΡΙΤΣΑΣ 12 ψήφοι

7. Γεωργόπουλος 12 ψήφοι

8. Κούτρας 11 ψήφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.