Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ιδρύθηκε το πρώτο Κόμμα της Πίτσας!


Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην του αρέσει η πίτσα. Αυτό φαίνεται ότι σκέφθηκε και ένας λάτρης της πίτσας, ο 42χρονος...


 Τζος Φρίμαν από τη Μασαχουσέτη και αποφάσισε να μετατρέψει τη λατρεία του σε... πολιτικό κίνημα, ιδρύοντας το πρώτο παγκοσμίως Κόμμα της Πίτσας.
Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ιδρυτή του, το κόμμα δεν έχει ακόμα συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ούτε έχει έμπειρους υποψηφίους, 148 άτομα ήδη έχουν δηλώσει ότι θα στηρίξουν το κόμμα για τις εκλογές της πολιτείας.
Οι υποστηρικτές αυτή επέτρεψαν στο Κόμμα της Πίτσας να αναγνωριστεί ως κανονικός πολιτικός φορές στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, αν και ακόμα του λείπουν... μερικοί (περίπου 42.000) ψηφοφόροι για να λάβει το χαρακτηρισμό του κόμματος.
Δεδομένου, δε, ότι το Κόμμα της Πίτσας δεν αποφάσισε να κατεβάσει υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Φρίμαν δήλωσε ότι σκέφτεται να ψηφίσει τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ. Όσον αφορά στην πολιτική πλατφόρμα του κόμματος, ο ιδρυτής του δήλωσε ότι «πιστεύουμε στην αρχή της πίτσας με τυρί», ωστόσο, επιδεικνύοντας την κατάλληλη πολιτική ευελιξία, συμπλήρωσε ότι «μπορείς, πάντως, να προσθέσεις και πεπερόνι, μανιτάρια και κρεμμύδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.