Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό με νόμο που ψήφισε ο Καμμένος!


Το σπίτι της κοντεύει να χάσει η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, αφου βγαίνει σε πλειστηριασμό...



Μάλιστα, πρόκειται για τη μοναδική κατοικία που έχει και μιλώντας στην κάμερα του Live News, δηλώσε χαρακτηριστικά: “Υποστήκαμε δύο μειώσεις στις συντάξεις. Εγώ βλέπω την επικουρική μου να εξανεμίζεται. Επομένως λέω “σκέψου τους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι”.

Ο γιος μου είναι άνεργος τρια χρόνια τώρα, δεν μπορεί να βρει δουλειά και τον στηρίζω εγώ με μια μικρή σύνταξη. Σκέψου λοιπόν αυτούς που είναι άνεργοι και έχουν οικογένειες ή είναι στην ίδια θέση με μένα. Πώς θα τους φανεί να βρεθούν στο δρόμο; Πού θα πάνε;”

“Είναι δύο χρόνια ακόμα. Δεν μπορώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ. Ας το πάρουν. Να δω τι θα καταλάβουν με το δικό μου σπίτι. Δεν με πτοεί αυτό το θέμα. Με πτοεί ένα άλλο θέμα. Το θέμα ότι θα χάσουν πάρα πολλοί Έλληνες τα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια κυβέρνηση, η οποία είχε υποσχεθεί “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, να μας φέρνει σήμερα στην κατάσταση να κινδυνεύουμε να χάσουμε σπίτια για τα οποία έχουμε δώσει και πολλά λεφτά», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.