Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ηλεκτρικό βαν που έσβησε μία Ferrari κι ένα Nissan Skyline! [video]


Ferrari California διαβάζεις, Tesla Model S βλέπεις και ανάμεσά τους ένα λευκό ηλεκτρικό βαν. Λες δεν γίνεται, ακόμη μια κόντρα ανάμεσα σε ένα Model S και μια δημιουργία της Ferrari θα είναι το συγκεκριμένο video, με το ηλεκτρικό βαν να αποτελεί “διακοσμητικό στοιχείο” ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, αλλά θα εκπλαγείτε...


Το βαν, βάζει τα γυαλιά στα πανάκριβα δημιουργήματα!

Ο λόγος βρίσκεται στους δύο ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούν με ενέργεια το αυτοκίνητο. Είναι δημιουργία της Atieva, με το σύστημα να ονομάζεται Edna και επιτρέπει στο βανάκι να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,08 δευτερόλεπτα. Η εταιρία χρηματοδοτείται από την κινέζικη BAIC, ενώ υπεύθυνος γι’αυτήν είναι ο Peter Rawlinson, πρώην αρχιμηχανικός του Tesla Model S.

Η εταιρία ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το οποίο και θα το παρουσιάσει τους επόμενους μήνες, σε ένα πολυτελές ηλεκτρικό σεντάν που έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί την Tesla και το Model S. Το σύστημα τροφοδοτείται με ενέργεια από μια μπαταρία 87 kWh και μπορεί να παράγει περισσότερα από 900 άλογα, με την εταιρία το διάστημα αυτό να δοκιμάζει το σύστημα μετάδοσης κίνησης, τον αλγόριθμο του κινητήρα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το σύστημα ψύξης και άλλα πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.