Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο... αμίμητος Δ. Καμμένος υιοθέτησε τρολιά για τα Lidl, που με ανακοίνωση τον διαψεύδουν! [ΦΩΤΟ]


Πιο ψεκα(σ)μένος πεθαίνεις...



Όταν «καίγεσαι» στο Facebook και διαβάζεις site όπως τα... Κατοχικά Νέα, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Καμμένος - γνωστός και από την πιο σύντομη υπουργική θητεία, μετά τα αντισημιτικά μηνύματά του στο Twitter - την... πάτησε με την τρολιά για τα Lidl και ανάγκασε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να εκδώσει και ανακοίνωση!

«Εγκαινίασαν την νέα ελληνική σημαία. Κάτι σαν ριγωτή κουρελού μοιάζει. Έθεσαν βέτο οι μουσουλμάνοι για τον σταυρό…», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία «ξήλωσε» την ορίτζιναλ ελληνική σημαία και έβαλε μία με επτά γαλανόλευκες φλατ ρίγες στη θέση της.

Βέβαια, στο φυλλάδιο των Lidl, δεν φαίνεται να πρόκειται για σημαία αλλά για γραμματόσημο, με τα εθνικά χρώματα, γαλάζιο και λευκό και σλόγκαν «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΥΣΕΙΣ».
Έτσι, η η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έσπευσε άμεσα να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Lidl Hellas:

«Αγαπητοί φίλοι, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει, αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ασφαλώς απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.
Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων. Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία.
Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία.
Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας.
Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Hellas θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την επικοινωνία μαζί σας. Κάθε επισήμανση και κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Η ανοιχτή συζήτηση, μας δίνει τη δυνατότητα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, να προσπαθούμε περισσότερο για εσάς. Σε κάθε περίπτωση θα παρακαλέσουμε ο δημόσιος διάλογος να παραμένει σε επίπεδα ευπρέπειας, χωρίς λεκτικές ακρότητες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της σελίδας μας. https://goo.gl/aBEV65
Ευχαριστούμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.