Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

"Κρύο αίμα" ο Στουρνάρας - εκτέλεσε τον Βαρουφάκη: Έπαιρνα τηλέφωνο κι έλεγα "μαζέψτε τον" [video]


«Βόμβες» κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας...



Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Στουρνάρας απαντώντας σε έντονο ύφος σε ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Παπαδόπουλου, γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων έδειξε ευθέως τον Γιάννη Βαρουφάκη. Οπως είπε εξαιτίας του η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 4 Φεβρουαρίου σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα.

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και τους είπε ότι είναι υπουργός οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας. «Τους είπε <μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας>» πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας όταν έμαθε τα όσα είπε ο Βαρουφάκης. Οπως μάλιστα αποκάλυψε του απάντησαν «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός οικονομικών». Τέλος, ο κ. Στουρνάρας είπε πως ο κ. Βαρουφακης τους έπεισε ότι με αυτόν υπουργό οικονομικών δεν υπάρχει επιστροφή.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αναφορά Στουρνάρα ότι έστελνε επιστολές στην κυβέρνηση για τον Βαρουφάκη. «Τι άλλο να έκανα; Επαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα: <Μαζέψτε τον!>»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.