Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Γνώριζε ο παππούς του "μικρού Μπεν" το ένοχο μυστικό; Γιατί τον έφεραν στην Κω; [video]


Στην Κω και συγκεκριμένα στο χωράφι όπου γίνονται τις τελευταίες οχτώ ημέρες έρευνες προκειμένου να δοθεί λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης του Μπεν θα βρέθηκε ο παππούς του, νωρίς χθες το μεσημέρι...Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς ζήτησε από τον 68χρονο Eddie, να μεταβεί στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια βρισκόταν μαζί με τον εγγονό του προκειμένου να του θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα που ίσως βοηθήσουν στις ανασκαφές που κάνει το βρετανικό κλιμάκιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο παππούς του Μπεν είχε δηλώσει πως θέλει να δοθεί επιτέλους μία απάντηση στο μυστήριο καθώς δεν θέλει να φύγει από την ζωή χωρίς να μάθει επιτέλους τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι στο νησί.

Την Δευτέρα μάλιστα ολοκληρώθηκε και η κατεδάφιση του δωματίου, που χτίστηκε μετά την εξαφάνισή του αφού οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έδωσαν τελικά το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες αν και όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς, ήταν μια δύσκολη απόφαση γι’ αυτούς.

«Η οικογένεια είναι σαφώς αναστατωμένη με αυτό που κάνουμε. Είναι πολύ ευγενικοί συμφώνησαν να μας επιτρέψουν να (κατεδαφίσουμε την επέκταση) και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτό. Είναι σαφές ότι είναι μια οδυνηρή στιγμή για αυτούς. Εδώ μεγάλωσαν πολλές γενιές, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας γενιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τζον Κάζινς εκτιμά ότι στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, που χάθηκε πριν από 25 χρόνια.

Από την πλευρά της η μητέρα του Μπεν έχει δηλώσει επανειλημμένα πως «είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο» και ενημερώνεται καθημερινώς για την πορεία των ερευνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.