Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Άγριο ξύλο στο Ωραιόκαστρο αναρχικών - ΜΑΤ [video]


Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τους δρόμους του Ωραιοκάστρου οι περίπου 150 αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στην πόλη προκειμένου να «σπάσουν» τη διαδήλωση που είχαν οργανώσει οι κάτοικοι κατά της ισλαμοποίησης της κοινωνίας τους, όπως χαρακτηριστικά υποστήριζαν...



Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ομάδα εθνικιστών αποσπάστηκε από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης και συναντήθηκε με την ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει από άλλες περιοχές.

Αμέσως ξεκίνησε πετροπόλεμος και συγκρούσεις, προκαλώντας την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας (ΜΑΤ), οι άνδρες των οποίων έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Ακολούθησαν συγκρούσεις των αντιεξουσιαστών με τους αστυνομικούς, ενώ η ένταση συνεχίστηκε στα στενά της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.