Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Ο απίστευτος Άρης Σπηλιωτόπουλος: Βγάζω λεφτά από αγωγές και δεν τα δίνω σε φιλανθρωπίες! [video]


O πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων για τα αυξημένα του έσοδα από τις αγωγές που κάνει σε όσους τον συκοφαντούν...Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της παράστασης ο «Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα». O πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων για τα αυξημένα του έσοδα από τις αγωγές που κάνει σε όσους τον συκοφαντούν.

«Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από την πολιτική είναι από τις αγωγές τις οποίες έχω κερδίσει γιατί είχα την ευφυΐα να μην τα δίνω ως φιλάνθρωπος, δωρεές σε ιδρύματα, αλλά να τα κρατήσω. Είναι καλή προσοδοφόρος πηγή και μακάρι να συνεχίσουν να λένε ψέμματα για να μπορώ κι εγώ να συνεχίσω να αυγατεύω την περιουσία μου, να προχωράω και να προκόβω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.