Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η 11άδα του Παναθηναϊκού


Στον πάγκο μένει ο Λέτο τελικά για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης...Δεν θα πάρει θέση βασικού τελικά στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να τον κρατήσει τον πάγκο, με τους πράσινους να έχουν επιθετικά όπλα του Ιμπάρμπο και Μπεργκ.
Αναλυτικά η 11άδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα θα αποτελείται από τους: Στιλ, Μέστο, Χουχούμης, Μολέδο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Λουντ, Κουλιμπαλί, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.
Αυτό σημαίνει ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τον Στραματσόνι να επιλέγει ως σχήμα το 4-2-3-1. Λουντ, Κοτρουμπής θα έχουν τον ρόλο του κόφτη και η τριάδα πίσω από τον Μπεργκ θα είναι οι Εμποκού, Ιμπάρμπο και Κουλιμπαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.