Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Απελευθερώνονται 2 - 2,5 εκατ. ευρώ από το λογαριασμό factoring του Mega


Το "πράσινο φως" για αποδέσμευση ποσού ύψους 2 – 2,5 εκατ. ευρώ από το λογαριασμό factoring της Τηλέτυπος (Mega Channel), έδωσαν και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες...



Η Τηλέτυπος είχε υποβάλει αίτημα για την αποδέσμευση κεφαλαίων, που ήταν δεσμευμένα από τις τράπεζες, για την αποπληρωμή οφειλών προς τους εργαζόμενους και προς τα ασφαλιστικά ταμεία και προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετηθεί η λειτουργία της.

Η Alpha Bank –η οποία φέρει την ιδιότητα του συντονιστή του ομολογιακού δανείου στο οποίο συμμετέχουν όλες οι συστημικές τράπεζες– ήταν η πρώτη που εισηγήθηκε αρχικά θετικά.

Ακολούθησαν η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ σήμερα το πρωί και η Εθνική Τράπεζα έδωσε το "πράσινο φως".

Σημειώνεται ότι το αίτημα της Τηλέτυπος αφορούσε την αποδέσμευση ποσού ύψους 5 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 30 εκατ. ευρώ που είναι δεσμευμένα.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το Βήμα το μεσημέρι ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Mega ότι θα τους καταβληθούν δύο μισθοί από τα συνολικά δεδουλευμένα έξι μηνών.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.