Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Της μπλόκαραν το ΑΦΜ λόγω κλήσεων 30.000 ευρώ του πρώην της!


Σοκ προκάλεσε σε διαζευγμένη γυναίκα στο Ηράκλειο το γεγονός ότι το ΑΦΜ της ήταν μπλοκαρισμένο λόγω χρέους...


30.000 ευρώ από απλήρωτες κλήσεις του πρώην συζύγου της (ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που ήταν γραμμένο στο όνομά της), όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της cretalive.gr.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, είναι καθημερινά τα «δράματα» που σημειώνονται στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, με πολίτες που καλούνται να πληρώσουν δήθεν σβησμένες ή ξεχασμένες κλήσεις. Ήδη η οικονομική υπηρεσία έχει στείλει τις καρτέλες στην Εφορία και με το νέο έτος θα υπάρχουν και άλλα μπλοκαρισμένα ΑΦΜ καθώς αναμένεται και νέα παρτίδα με απλήρωτες οφειλές δεκαετιών από ξεχασμένες κλήσεις.
«Οι πολίτες γνώριζαν ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είτε μέσω ενστάσεων, είτε με άλλους τρόπους αυτές οι κλήσεις είχαν σβηστεί» είπε στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός «αλλά δυστυχώς οι κλήσεις αυτές βεβαιώνονται τώρα. Δυστυχώς ο μνημονιακός νόμος για δέσμευση του ΑΦΜ του οφειλέτη για ποσά άνω των 293 ευρώ έχει φέρει τα πάνω κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.