Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

4 σημάδια που «προδίδουν» ότι το σώμα σας χρειάζεται επειγόντως... σ€ξ!


Η έλλειψη σεξ μπορεί να επηρεάσει την φυσική αλλά και την συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον σεξολόγο Μαουρίσιο Βιλέγκας πολλές φορές δεν ακούμε τα σημάδια που μας στέλνει το σώμα μας...



Όλοι περνάμε περιόδους με πεσμένη σεξουαλική δραστηριότητα και λίμπιντο, κάτι που προκαλεί αλλαγές στον οργανισμό μας.

Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Αμερικανικό περιοδικό La Opinión, όταν έχουμε ερωτικές επαφές απελευθερώνουμε ορμόνες που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεται να τονώσουμε την σεξουαλική μας ζωή.

Ποια είναι αυτά;

Θαμπό δέρμα

Ένα από τα καλά αποτελέσματα που προκαλεί συχνό σεξ είναι το λαμπερό και όμορφο δέρμα. Έτσι αν δεν κάνουμε συχνά σεξ, φαίνεται από την κακή κατάσταση του δέρματός μας.

Αϋπνία

Όταν περνάμε μεγάλες περιόδους χωρίς σεξ μπορεί να έχουμε δυσκολία στον ύπνο.

Κακή διάθεση

Χωρίς σεξ γινόμαστε οξύθυμοι και έχουμε απότομες αλλαγές διάθεσης.

Κακή φυσική κατάσταση

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια των συχνών σεξουαλικών επαφών ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας προστατεύουν από πολλές ασθένειες. Μαντέψτε τι προκαλεί η έλλειψή τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.