Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δορυφόρος που έχει χαθεί εδώ και 50 χρόνια άρχισε να εκπέμπει περίεργα σήματα [video]


Είναι πραγματικά εκπληκτικός ο αριθμός των διαστημόπλοιων, πυραύλων και δορυφόρων που έχουμε στείλει στο...


 διάστημα, και ο αριθμός τους συνεχίζει να αυξάνεται με την ολοένα αυξανόμενη τεχνολογική ανάπτυξη. Οι δορυφόροι είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη μετάδοση σημαντικών σημάτων σε όλη τη Γη σε διάφορους τομείς, όπως: Τηλεόραση, επικοινωνίες, πλοήγηση, καιρός, επιχειρήσεις, κ.λπ...
Αλλά μία από τις πιο ενδιαφέρον λειτουργίες ορισμένων δορυφόρων είναι η διαστημική επιστήμη, η οποία έχει βοηθήσει τους επιστήμονες να καταλάβουν περισσότερα για το σύμπαν και όλα τα μυστηριώδη κοσμικά φαινόμενα.
Πρόσφατα, ο δορυφόρος LES1 ο οποίος είχε εξαφανισθεί για περίπου 50 χρόνια, έχει αρχίσει μυστηριωδώς να μεταδίδει περίεργα σήματα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο δορυφόρος είχε καταληφθεί από έναν εξωγήινο πολιτισμό για να μεταδώσει σήματα προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ανθρωπότητα.
Ο δορυφόρος LES1 κατασκευάστηκε το 1965.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.