Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Το δοχείο με το τυρί έκρυβε 70.000 ευρώ - Το ήξερε όμως και ο διαρρήκτης


Το δοχείο με το τυρί στην Φαρκαδόνα Τρικάλων έκρυβε… 70.000 ευρώ αλλα αυτό το ήξερε και ο διαρρήκτης...Σε μια αποθήκη στην Φαρκαδόνα Τρικάλων, εξελίσσεται εδώ και ώρες το δράμα για 60χρονη που έκρυψε τις οικονομίες μιας ζωής σε δοχείο με τυρί.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η 60χρονη την περασμένη Δευτέρα πήγε να ελέγξει, μετά από τα μέσα Σεπτεμβρίου που είχε κάνει τον τελευταίο έλεγχο, αν τα χρήματα που είχε φυλάξει στο δοχείο με το τυρί βρισκόταν στην θέση τους, αλλά αντί ευρώ, βρήκε …εφημερίδες.
Η άτυχη γυναίκα αναστατωμένη, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση κατ΄ αγνώστων, με τις διωκτικές Αρχές να ξεκινούν το προανακριτικό έργο και τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.