Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Βρετανία: 74χρονος τα ξαναβρήκε με την 84χρονη σύζυγό του που τον μαχαίρωσε... 13 φορές


Την άρση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε επιβάλλει το δικαστήριο στη σύζυγό του το 2014, όταν εκείνη καταδικάστηκε σε...


 τετραετή φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του με μαχαίρι, ζήτησε σήμερα από ένα βρετανικό δικαστήριο ο 74χρονος John Stokes.
Ο λόγος; Όπως αναφέρει το protothema.gr, επειδή δεν αντέχει μακριά από την καλή του και θέλει να ξαναγυρίσει στη συζυγική εστία, ρισκάροντας ακόμα και... τη ζωή του.
Η Elizabeth Stokes, η οποία είναι σήμερα 84 ετών, είχε μαχαιρώσει τον άνδρα της 13 φορές τον Δεκρέμβρη του 2014, πιστεύοντας (εσφαλμένα) ότι την απατούσε. Η επίθεσή της είχε προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του ηλικιωμένου άνδρα, με διάτρηση και των δύο πνευμόνων του, ωστόσο το γεγονός ότι κόντεψε να τον στείλει στον άλλο κόσμο δεν ήταν αρκετό για να «σβήσει» την αγάπη που έτρεφε για τη συμβία του.
Ο κ. Stokes, από το Τσέλτεναμ, είπε σήμερα στον δικαστή ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του και ότι έχει συγχωρήσει τη γυναίκα του. «Το διάστημα που την επισκεπτόμουν στη φυλακή μετά τη σύλληψη αρχίσαμε να συζητάμε τα προβλήματά μας και πιστεύω ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Η γυναίκα μου με εμπιστεύεται απόλυτα πλέον. Είμαι σίγουρος ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για αυτό που έκανε και έχει κατανοήσει ότι επρόκειτο για τεράστιο λάθος», δήλωσε σήμερα ο 74χρονος στο δικαστήριο.
Όπως επισήμανε, δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη συζυγική εστία για να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία ότι το μέλλον τους δεν τους επιφυλάσσει παρόμοια περιστατικά.
Τα επιχειρήματά του μάλιστα φαίνεται πως έπεισαν τον δικαστή, ο οποίος αποφάσισε να προβεί σε άρση των ασφαλιστικών μέτρων, επιτρέποντας στα «πιτσουνάκια» να τα ξαναβρούν και επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.