Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Τα Εasyfoodstore έρχονται στην Ελλάδα


Ο Βρετανοκύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιώαννου ετοιμάζεται να φέρει τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»...


 easyfoodstore στην Ελλάδα!
Όπως αποκάλυψε ο κ. Χατζηιωάννου σε σχετική ερώτηση του news247 στο περιθώριο της τελετής των βραβείων που χρηματοδοτεί για νέους Έλληνες επιχειρηματίες η πρόθεση υπάρχει και αυτό που μένει να εξετασθεί είναι η εξεύρεση του κατάλληλου χώρου. Στον χώρο που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, στην οδό Ευριπίδου, ο επιχειρηματίας επένδυσε πρόσφατα αγοράζοντας ένα πολυώροφο κτήριο όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του και οι υπηρεσίες του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου. Από το ισόγειο του κτιρίου αλλά και από άλλα σημεία στην Αθήνα γίνεται καθημερινά διανομή ενός σνακ στα πλαίσια του προγράμματος "Φαγητό από Καρδιάς" που έχει αναπτύξει σε Ελλάδα και Κύπρο το φιλανθρωπικό Ίδρυμα. Μόνη την χθεσινή ημέρα πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν για να λάβουν μία μερίδα.
«Κάποιες φορές αναρωτιέμαι πόσοι θα έρχονταν εάν αυτό το πρόγραμμα το είχαμε ξεκινήσει λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Σήμερα όμως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο η κρίση αλλά και το προσφυγικό το οποίο αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη για δωρεάν σίτιση ή πιο προσιτές τιμές στις αγορές τους», ανέφερε ο ίδιος.
Η πρόθεση για την έλευση των easyfoodstore βασίζεται και στην σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα σήμερα.
O Sir Στέλιος Χατζηιωάννου βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της επίσημης τελετής απονομής για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσε τις 8 νικήτριες εταιρείες που έλαβαν συνολικά το ποσό των 100.000 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει διατεθεί, μέχρι σήμερα στην ιστορία του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.