Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ιρανός παιδεραστής συνελήφθη στην Άρτα


Στιγμές τρόμου έζησαν τέσσερις ανήλικοι μαθητές στην Άρτα όταν τους πλησίασε ένας παιδόφιλος, κάνοντας τους άσεμνες χειρονομίες και προτείνοντας τους να συνευρεθούν ερωτικά...



Ο 26χρονος Ιρανός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με τις σεξουαλικές επιθέσεις του! Κάθε φορά, οι μαθητές το έβαζαν στα πόδια καταφέρνοντας να του ξεφύγουν, αλλά εκείνος επέμεινε να αναζητά θύματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων παιδιών, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον Ιρανό, τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρήκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Ο 26χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.