Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Φετίχ "κερατάς": Κατακόρυφη αύξηση των ανδρών που θέλουν να... μοιράζονται τις συντρόφους τους!


Κατακόρυφη αύξηση έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ανδρών που απολαμβάνουν να μοιράζονται τις...


 αγαπημένες τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός ότι το φετίχ του «κερατά» έχει αρχίσει να διαδίδεται τόσο πολύ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη δεκάδων διαδικτυακών φόρουμ, που διευκολύνουν τη γνωριμία ζευγαριών τα οποία ενδιαφέρονται για ανταλλαγή συντρόφων, αλλά παράλληλα επιτρέπουν και σε άνδρες να εξομολογηθούν τις ασυνήθιστες... φαντασιώσεις τους.
Παρόλο που τα αίτια αυτής της αύξησης δεν έχουν διερευνηθεί επίσημα από κάποια έρευνα, ορισμένοι ψυχολόγοι έχουν τοποθετηθεί επί του ζητήματος, εξηγώντας ότι ο βαθύτερος λόγος που ένας άνδρας απολαμβάνει να τον... απατά η γυναίκα του είναι η καταπιεσμένη του επιθυμία να έρθει και ο ίδιος σε ερωτική επαφή με το ίδιο φύλο. Άλλη μια συχνή αιτία είναι ο ερεθισμός που νιώθουν στην ιδέα ότι η σύζυγός τους είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη.
Διαδικτυακά, οι αναζητήσεις στη Google για το συγκεκριμένο φετίχ έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, και την τελευταία εβδομάδα έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Όσο για τους οπαδούς αυτής της πράξης «ταμπού», δηλώνουν ότι δεν νιώθουν καμία ντροπή για την επιλογή τους, αφού και η σύζυγός τους απολαμβάνει εξίσου αυτήν την... ελαστικότητά τους όσον αφορά τους γαμήλιους όρκους.
Για του λόγου το αληθές, σε σχετικό thread του Reddit περιλαμβάνονται δεκάδες εξομολογήσεις ανδρών που «ερεθίζονται» στην ιδέα της γυναίκας τους στο κρεβάτι με έναν άλλον άνδρα. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς θέλουν να παρευρίσκονται στην πράξη ή ζητούν από τη σύντροφό τους να τους περιγράψει κάθε λεπτομέρεια της απιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.