Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Πότε θα χτυπήσει ο χιονιάς την χώρα


Επιδεινώνεται ο καιρός από το Σάββατο, από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες...



Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ τα φαινόμενα, θα εξασθενήσουν τη Δευτέρα, η βελτίωση όμως θα είναι πρόσκαιρη καθώς την Τρίτη ο καιρός θα χαλάσει και πάλι με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις!

Πιο συγκεκριμένα

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, η κακοκαιρία θα επηρεάσει τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και σταδιακά την ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά.

Το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν τα νότια του Ιονίου, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, η Θεσσαλία και πιθανόν τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα.

Αν και οι βροχές και οι καταιγίδες θα εξασθενήσουν σταδιακά τη Δευτέρα στο Ιόνιο και τα περισσότερά ηπειρωτικά, τη θέση τους θα πάρουν από την Τρίτη οι θυελλώδεις βοριάδες, η πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο ενώ στην ανατολικά και νότια νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.