Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Συστοιχίες πυραύλων από τη Ρωσία στο Καλίνινγκραντ


Αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 και συστοιχίες πυραύλων Iskander θα αναπτύξει η Ρωσία στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ...


 όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο RIA επικαλούμενο τον επικεφαλής της επιτροπής Άμυνας της άνω Βουλής.
Η Μόσχα θεωρεί την ανάπτυξη των πυραύλων αυτών στα δυτικά σύνορά της απάντηση στην αμερικανική πυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη, εξήγησε ο Βίκτορ Οζέροφ.
«Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις απειλές θα αναγκαστούμε να ενισχύσουμε την πυραυλική και την εναέρια άμυνά μας στον δυτικό τομέα και να αναπτύξουμε επιπλέον στοιχεία», τόνισε ο Οζέροφ σε συνέντευξή του στο RIA.
Εκτός από την ανάπτυξη του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας S-400 και των συστοιχιών πυραύλων Iskander στο Καλίνγκραντ στην περιοχή της Βαλτικής, προβλέπεται και η ανάπτυξη νέων μονάδων στις δυτικές και νότιες στρατιωτικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.