Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Έχει κάψει η ΑΔΕΔΥ! Βάφτισε την αγγελία... εμπόριο όπλων!


Μάλλον οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ έχουν κάψει και τα τελευταία τους εγκεφαλικά κύτταρα. Εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία βαφτίζουν εμπορία όπλων μία αγγελία!...




Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την «εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2».

Οπως προκύπτει από την ανακοίνωση, αφορμή αποτέλεσε αγγελία που αναρτήθηκε «στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου», η οποία εάν και απομακρύνθηκε από σύμβουλο του υπουργού, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι… επέστρεψε.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής: .

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2.

Την Τετάρτη 23/11/2016 τα μέλη του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΠΣΥΥΕΝ) διαπίστωσαν στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα). Άμεσα, έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώθηκε ότι η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων. Σε ερώτημα που απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ στο Φρουραρχείο του Κτιρίου δόθηκε η απάντηση ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί το αυτονόητο: να αποσυρθεί η παραπάνω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου».

Τώρα, αν αυτός που στην αγγελία έχει βάλει το όνομά του και το τηλέφωνό του, τους τραβήξει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή τον βαφτίζουν οι συνδικαλισταράδες ως έμπορο όπλων, θα έχει άδικο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.