Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ζωή εναντίον Τσίπρα: Είναι προδότης, κι όλη η κυβέρνηση


Για κυβέρνηση προδοτών έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι «έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών. Δεν είναι κυβέρνηση ούτε της Αριστεράς, ούτε της δεξιάς, είναι κυβέρνηση προδοτών. Έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών»...



Σε συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 επισήμανε ότι «το μνημόνιο αποτελεί εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η ευθύνη της κυβέρνησης του Τσίπρα είναι βαρύτερη από αυτή των προηγούμενων, γιατί παραβίασε μαζί με τους προηγούμενους μνημονιακούς την ευθεία λαϊκή εντολή».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να συνομιλεί με στελέχη της κυβέρνησης για επιστροφή της στο κόμμα υπογράμμισε ότι «το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Εγώ δεν μιλάω με κανέναν ο οποίος έχει συμμετοχή σε αυτή την κυβέρνηση»

Για το ενδεχόμενο εκλογών ανέφερε ότι «πρέπει να έχουμε εκλογές το συντομότερο δυνατό, ο λαός να τις διεκδικήσει».

Στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το πόσο μπορεί ακόμη να αντέξει αυτή η κυβέρνηση απάντησε: «Η κυβέρνηση έχει πάρα πολλές συμμαχίες προδοσίας, έχει πολλούς που θέλουν να την κρατήσουν ακόμη και ως πτώμα στην εξουσία προκειμένου να συνεχίσει να υλοποιεί μνημόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.