Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Το ίντερνετ καφέ έκρυβε παράνομο τζόγο


Κατάστημα ίντερνετ καφέ, που είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομων τυχερών παιχνιδιών, εντοπίστηκε από...


 τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στο Αιγάλεω. Μέσα στο κατάστημα συνελήφθησαν η υπεύθυνη λειτουργίας του, υπάλληλος που λειτουργούσε ως «πράκτορας» και επτά πελάτες. Στη συνέχεια συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε, στο κατάστημα διενεργούνταν παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, τα οποία διεξάγονταν μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τους οποίους είχε χορηγηθεί άδεια για υπηρεσίες διαδικτύου. Για τη συμμετοχή τους στα παράνομα παιχνίδια οι πελάτες παρέδιδαν χρηματικά ποσά στη συλληφθείσα υπάλληλο, η οποία τούς χορηγούσε πρόσβαση σε ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της.
Στο πλαίσιο των ερευνών στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.