Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Αυτές είναι οι χώρες "πρωταθλήτριες" στην απιστία


Υπάρχουν χώρες όπου περισσότερο από 1 στα 2 ζευγάρια έχουν απατήσει τον/την σύντροφό του/της...


Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes και προέκυψε από συνδυαστική προσέγγιση ερευνών της Durex με δεδομένα από διάφορα sites γνωριμιών, 10 είναι οι χώρες με τους περισσότερους άπιστους.
Στην κορυφή βρίσκεται η Ταϊλάνδη, όπου η μοιχεία αγγίζει το 56%.
Όπως γράφει το vimaonline.gr κάποιοι το αποδίδουν στα καυτά μπαχαρικά, όπως το κάρυ, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην ασιατική κουζίνα και είναι αφροδισιακά, ενώ άλλοι στον «τουρισμό του σεξ»που προωθεί η εν λόγω χώρα.
Ακολουθεί η Δανία, η Ιταλία και η Γερμανία με 46% και η Γαλλία.
Την 6η θέση κατακτά η Νορβηγία με 41% και ακολουθεί το Βέλγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό “NEW EUROPE” η βελγική ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων “GLEEDEN” είχε περισσότερο από 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες μόλις το περασμένο καλοκαίρι.
Οι Ισπανοί ομολογούν ότι έχουν απιστήσει τουλάχιστον μία φορά σε ποσοστό 39% και ακολουθούν η Αγγλία και η Φινλανδία με 36%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.