Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Έκαναν «ντου» στο νυφικό κρεβάτι για να γδύσουν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό


Άλλο ένα βίντεο από τα ιδιόμορφα «παιχνίδια» των Κινεζών σε γάμους βλέπει το φως της δημοσιότητας...


Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο καταγράφεται η στιγμή που καλεσμένοι κάνουν «ντου» στο νυφικό κρεβάτι προκειμένου να προσπαθήσουν να γδύσουν τελείως τη νύφη που ήδη φορά μόνο τα εσώρουχά της! Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του γαμπρού.
Το ζευγάρι δείχνει να προσπαθεί να κρυφτεί με το πάπλωμα χωρίς, πάντως, να φαίνεται να ενοχλείται από την εισβολή στο δωμάτιό τους.
Το «παιχνίδι» αυτό στην Κίνα ονομάζεται «βρίσκω τα φουντούκια» και προβλέπει ότι οι φίλοι του ζευγαριού μπαίνουν στο δωμάτιό του προκειμένου να βρουν τα κρυμμένα φουντούκια στο νυφικό κρεβάτι με τον όρο φουντούκια να σημαίνει την απόκτηση παιδιών.
Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral καθώς το είδαν περισσότερες από 500.000 φορές στην πλατφόρμα Miaopai όπου και αναρτήθηκε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.