Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Διεμφυλική δολοφονήθηκε άγρια λίγο μετά το γάμο της. Ο πατέρας της είχε ζητήσει το θάνατό της


Η Ραΐνα Αλίεφ από τη Ρωσία ζούσε τις πιο όμορφες στιγμές της καθώς μόλις είχε...


 παντρευτεί τον αγαπημένο της, όμως σύντομα η ευτυχία του ζευγαριού καταστράφηκε καθώς η Αλίεφ βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση αγνώστων.
Το «έγκλημά» της ήταν ότι ήταν διεμφυλική, ενώ ήταν μουσουλμάνα με καταγωγή από την Τσετσενία και πολλοί θεωρούν ότι αυτός ήταν ο λόγος που η Αλίεφ δολοφονήθηκε με τόσες πολλές μαχαιριές που η αναγνώριση του πτώματος ήταν δύσκολη.
Μάλιστα, λίγες μέρες πριν από την δολοφονία ο ίδιος της ο πατέρας Αλιμσαϊχ Αλίεφ είχε εμφανιστεί στη ρωσική τηλεόραση και δήλωσε «Αφήστε τον να σκοτωθεί, δεν θέλω τον δω. Φέρτε τον εδώ και σκοτώστε τον μπροστά στα μάτια μου». Σημειώνεται πως το θύμα είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της.
Αν και το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Aliev δεν έχει εξακριβωθεί η βρετανική Express αναφέρει πως ένας μουφτής του Νταγκεστάν – ειδικός στην ερμηνεία του μουσουλμανικού νόμου- δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ πως η αλλαγή φύλου απαγορεύεται ρητά στο Ισλάμ: «Είναι εντελώς απαγορευμένο στο Ισλάμ. Η αλλαγή φύλου είναι μια διαμαρτυρία εναντίον του Αλλάχ. Τέτοιου είδους χειρουργική επέμβαση μπορεί να γίνει μόνο σε μία περίπτωση: όταν ένα άτομο γεννηθεί ως ερμαφρόδιτο και πρέπει να αποφασίσει σε ποιο φύλο θέλει να ανήκει. Αν κάποιος το κάνει για άλλο λόγο, τότε αυτός και ο γιατρός είναι καταδικασμένοι», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με έναν γείτονα του ζευγαριού που μίλησε στην ιστοσελίδα Russian Dialog ο πατέρας της Raina υπέστη εγκεφαλικό όταν έμαθε πως ο γιος του είχε κάνει εγχείρηση αλλαγή φύλου γυναίκας είχε εκδώσει σε βάρος της «purman», δηλαδή καλούσε όποιον ήθελε και μπορούσε, να σκοτώσει το παιδί του.
«Η απόφαση για αυτή την «πρόσκληση» ήρθε όταν έμαθα πως επρόκειτο να παντρευτεί έναν άνδρα και μάλιστα κάνοντας έναν «ανοιχτό» γάμο», ανέφερε.
Η νεαρή γυναίκα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της μετακόμισε στη Μόσχα όπου και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα. Γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της, Βίκτορ, στην Καρατσάι - Τσερκεσία (ομόσπονδο κράτος της Ρωσίας) όπου επίσης το μουσουλμανικό στοιχείο είναι έντονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.