Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν... αγνοείται!


Άφαντη παραμένει εδώ και επτά περίπου μήνες η σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, Ri Sol-ju, και η απουσία της...


 έχει αρχίσει να συζητείται έντονα.
Τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας έχουν να δείξουν την εικόνα της από τις 28 Μαρτίου, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στα εγκαίνια ενός νέου εμπορικού συγκροτήματος και κέντρων υγείας στην Πιονγιάνγκ.
Συνήθως η Ri είναι στο πλάι του συζύγου της όταν υπάρχουν εγκαίνια, αλλά οι παρουσίες της έχουν μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, εμφανίστηκε στο κοινό 22 φορές το 2013, 15 το 2014, επτά πέρυσι και μόνο 3 μέχρι στιγμής το 2016.
Είναι άγνωστο τι ακριβώς μπορεί να έχει συμβεί στην γυναίκα , ωστόσο Νοτιοκορεάτες αναλυτές υποψιάζονται μια εγκυμοσύνη, μια οικογενειακή κρίση ή ακόμη και μια απομάκρυνση, καθώς υπάρχουν διαφωνίες της «πρώτης κυρίας» με την αδελφή του νεαρού δικτάτορα.
Η σύζυγός του Κιμ λέγεται ότι έκανε ακόμα μια εμφάνιση στους εορτασμούς με την ευκαιρία του συνεδρίου του κόμματος τον περασμένο Μάιο , η οποία χρησίμευσε για να ανυψώσει τον δικτάτορα ως τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της χώρας. Δεν ήταν μαζί του όμως στην μαζική παρέλαση που διοργανώθηκε προς τιμήν του, και στη συναυλία του αγαπημένου του ποπ συγκροτήματος, των Moranbong.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.