Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΔ δημιουργεί... Πολιτική Ακαδημία Στελεχών


Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τη λειτουργία της η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ, καθώς η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να...


 προωθηθούν άμεσα πολλά νέα στελέχη
«Στόχος είναι η επιμόρφωσή τους ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν πειστικά και αποτελεσματικά τον πολιτικό και προγραμματικό λόγο του κόμματος σε όλα τα επίπεδα για να γίνει πράξη και η διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξης» τονίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του κ. Μητσοτάκη, την εποπτεία του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Γιάννη Οικονόμου. Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος θα διεξαχθεί στην Αθήνα τα Σαββατοκύριακα 12 - 13 και 19 - 20 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν επόμενοι κύκλοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και σε άλλες πρωτεύουσες Περιφερειών. Οι ενότητες που θα διεξαχθούν θα είναι αρχικά στους εξής άξονες: α) Οικονομία, Εθνικά Θέματα και Ιδεολογική Φυσιογνωμία, β) Ηγεσία, γ) Στρατηγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.