Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Πήρε το "κεφάλι" του Τασούλα ο Κυριάκος


Εκτός της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της ΝΔ έθεσε τον Κωνσταντίνο Τασούλα ο γ.γ. της Κ.Ο. του κόμματος Κωνσταντίνος Τσιάρας...




Τη θέση του πήρε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Η απόφαση αντικατάστασης του κ. Τασούλα ήρθε μετά το «όχι» που ψήφισε στο αίτημα άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου, στάση που σύμφωνα με πληροφορίες ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Τασούλας ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου για παλιότερα ομοφοβικά του σχόλια.

Εναντίον του κου Νικολόπουλου είχαν προσφύγει ομοφυλοφιλικές κοινότητες με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή σε τηλεοπτική εκπομπή ενάντια στο γάμο των ομοφυλοφίλων και το σχετικό νόμο, οι οποίες θεωρήθηκαν από τις κοινότητες ως ομοφοβικό κήρυγμα.

Στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής 152 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου, 23 υπέρ και 3 ψήφισαν «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.