Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο καιρός της Τρίτης


Καλός καιρός, κρύο το πρωί...




Την Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πυκνότερες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, όπου θα σημειωθεί παγετός.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στο Ιόνιο όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα για ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Ο καιρός της Τετάρτης

Την Τετάρτη στα ανατολικά και νότια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.