Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Επείγον! Τι κάνουμε σε περίπτωση κατάγματος πέους;


Εάν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής το πέος του συντρόφου σου αρχίσει να αιμορραγεί, μην σε πιάσει πανικός και αρχίσεις να ουρλιάζεις. Το πιο πιθανό είναι να έχει υποστεί ρήξη...



Αν και δεν έχει οστά μπορεί να υποστεί κάταγμα και να γεμίσει αίμα.

Πότε συμβαίνουν τα κατάγματα πέους;

Το μεγαλύτερο ποσοστό της ρήξης συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Όταν για παράδειγμα η σεξουαλική δραστηριότητα είναι πολύ έντονη, τότε υπάρχει πιθανότητα το πέος να χτυπήσει το ηβικό οστό της συντρόφου και να εντοπιστεί κάταγμα στους κυλινδρικούς άξονες που διοχετεύουν το αίμα στην περιοχή κατά τη στύση.

Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αν και είναι πολύ σπάνιο. Τα συμπτώματα που συνοδεύουν τη ρήξη πέους είναι ο ήχος σα να σπάει ένα κλαδί, έντονος πόνος, αιμορραγία, απώλεια στύσης και αδυναμία ούρησης.

Η στάση που αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος είναι εκείνη όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω από τον άνδρα και υπάρχει ένταση στις κινήσεις. Αν θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες να συμβεί η ρήξη πέους, απλά βεβαιωθείτε ότι γίνεται σωστά η διείσδυση.

Ωστόσο αν τελικά συμβεί μην περιμένετε, αλλά επισκεφτείτε αμέσως έναν ουρολόγο - ανδρολόγο, γιατί η καθυστερημένη αντιμετώπιση μπορεί να συνοδευτεί με μόνιμη στυτική λειτουργία.

Τέλος, η θεραπεία είναι συνήθως η χειρουργική αντιμετώπιση και μάλιστα άμεσα μέσα σε πέντε με έξι ώρες από το συμβάν. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε γιατί έτσι θα χειροτερέψετε την κατάσταση, κυρίως του συντρόφου σας, ο οποίος έχει υποστεί τον τραυματισμό και πονάει.

Πηγή: Jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.