Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Κανιβάλισε αντρόγυνο και δείτε γιατί παραπονέθηκε στην αστυνομία!


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρήκαν τον δράστη, πρώην αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και παλαιστή με τα...


 εσώρουχα του, να κάνει φωνές ζώων και να δαγκώνει το πρόσωπο του άντρα στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της οικίας των θυμάτων
Ο 19χρονος φοιτητής της Φλόριντα Όστιν Χαρούφ που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα ανδρόγυνο τον Αύγουστο και δάγκωσε το πρόσωπο του θύματος δήλωσε στις αρχές έπειτα από την επίθεση του: «Βοηθήστε με, έφαγα κάτι άσχημο», παραδεχόμενος έπειτα ότι τα θύματα του ήταν «άνθρωποι», καθώς έφτυνε ένα κομμάτι σάρκας, σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα Palm Beach Post.

Ο Χαρούφ κατηγορείται για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού στην επίθεση που πραγματοποίησε στις 15 Αυγούστου εναντίον του 59χρονου Τζον Στίβενς και της γυναίκας του, της 53χρονης Μισέλ Μισκόν, έξω από το σπίτι τους στην Τεκουέστα της Φλόριντα. Οι διωκτικές αρχές τονίζουν πως θα επιδιώξουν να απαγγελθούν στον Χαρούφ κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε πρώτο βαθμό, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την θανατική ποινή.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρήκαν τον δράστη, πρώην αθλητή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και παλαιστή με τα εσώρουχα του, να κάνει φωνές ζώων και να δαγκώνει το πρόσωπο του Στίβενς στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της οικίας των θυμάτων.
Ο ίδιος παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν αφού τον τράβηξαν από το σώμα του Στίβενς. «Πυροβολήστε με τώρα, αξίζω να πεθάνω», είπε ο Χαρούφ.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ( FBI) πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει κατά πόσον ο Χαρούφ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο 19χρονος δράστης νοσηλεύτηκε για περίπου δύο μήνες έπειτα από την επίθεση. Ο πατέρας του τονίζει πως ο οισοφάγος του γιου του είχε καεί. Ο σερίφης Γουίλιαμ Σνάιντερ δήλωσε πως ο Χαρούφ ενδεχομένως να κατάπιε χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για χλοοτάπητες, τις οποίες βρήκε στο γκαράζ του ζευγαριού.
Σύμφωνα με την δικογραφία, ένας αστυνομικός διέταξε τον Χαρούφ να αποτραβηχθεί από το σώμα του Στίβενς, ενώ ένας άλλος χρησιμοποίησε ηλεκτρικό όπλο αναισθητοποίησης στον δράστη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Σνάιντερ τόνισε πως οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν τον Χαρούφ, υπό τον φόβο μήπως πετύχουν τον Στίβενς.

Στο τέλος, τα δαγκώματα ενός σκύλου της αστυνομίας κατάφεραν να αποτραβήξουν τον Χαρούφ από το σώμα του θύματος. Το πτώμα της Μισκόν βρέθηκε εντός του χώρου στάθμευσης.
Λιγότερο από μια ώρα πριν την επίθεση, ο Χαρούφ δειπνούσε με τον πατέρα του, την αδερφή του και ένα φίλο του σε ένα εστιατόριο περίπου 6,5χλμ από το σπίτι των θυμάτων, όταν φέρεται να διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πατέρα του. Οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες παρακολούθησης δείχνουν τον δράστη να βγαίνει από το εστιατόριο περπατώντας ήρεμα, περίπου 45 λεπτά πριν την επίθεση.

Η μητέρα του, χωρίς να γνωρίζει για την επίθεση του γιου της, κάλεσε την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του. Όπως τόνισε στις αρχές ο γιος της συμπεριφερόταν περίεργα για περίπου μια εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι διέθετε υπερδυνάμεις και ότι ήταν σταλμένος στη Γη για να βοηθήσει ανθρώπους.
Τα θύματα ζούσαν σε κοντινή απόσταση από την οικεία του πατέρα του Χαρούφ και συνήθιζαν να κάθονται στο χώρο στάθμευσης της οικείας τους με την πόρτα ανοιχτή, βλέποντας τηλεόραση και κουβεντιάζοντας με τους περαστικούς.
Οι γονείς του Χαρούφ με ανακοίνωση τους μέρες μετά την σφαγή, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων, ζητώντας συγγνώμη από τον Τζεφ Φίσερ, γείτονα των θυμάτων, που μαχαιρώθηκε από τον δράστη καθώς προσπαθούσε να σώσει το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.