Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Εξερράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και πήρε φωτιά!


Φτηνά την γλίτωσε ο μάνατζερ ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Γαλλία, όταν πήρε...


 φωτιά το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε στην τσέπη του.
Το βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού του κατέγραψαν οι κάμερες από το κύκλωμα ασφαλείας έξω από το κλαμπ όπου δουλεύει. Στο βίντεο φαίνεται ο Αμίν Μπριτέλ να τυλίγεται στις φλόγες ενώ μιλάει με άλλους δύο καπνιστές. Ο Μπριτέλ πετάγεται από τη θέση του, με τους άλλους δύο άντρες να σπεύδουν να τον βοηθήσουν και να σβήσουν τη φωτιά. Στο βίντεο φαίνεται ο Μπριτέλ να περιστρέφεται σε κατάσταση πανικού.
Λίγο πιο πριν, ο ίδιος κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και το τοποθέτησε στην τσέπη του παντελονιού του. Αν και η φωτιά έσβησε γρήγορα, ο Μπριτέλ υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο χέρι καθώς και στην περιοχή του ισχίου.
«Άκουσα κάτι σαν πυροτέχνημα αλλά 10 φορές πιο δυνατά. Μετά το σοκ της έκρηξης συνειδητοποίησα ότι είχα πάρει φωτιά» δήλωσε ο μάνατζερ για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.