Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Νεκρός συνταξιούχος στην ουρά για να πληρωθεί!


Κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 74χρονος συνταξιούχος, ο οποίος κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου έξω από τραπεζικό κατάστημα, την ώρα που περίμενε στην ουρά για τη σύνταξη...



Το περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο στην περιοχή Σιντριβάνι. Αρχικά ο άτυχος ηλικιωμένος έδειξε να συνέρχεται, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου, προδομένος από την καρδιά του.

Η είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου σκορπά θλίψη στην πόλη. Γέροντες άνθρωποι, που πάλεψαν, μόχθησαν και αγωνιστήκαν στη ζωή τους σε πολύ πιο δύσκολες εποχές από τις σημερινές, στέκονται από τα χαράματα έξω από τις τράπεζες για να λάβουν τις συντάξεις «ψίχουλα». Κάποιοι δεν αντέχουν. Όπως στην προκειμένη περίπτωση...

Τα περιστατικά λιποθυμιών είναι σχεδόν καθημερινά, προκαλώντας, εκτός από θλίψη και αγανάκτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.