Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Απογοήτευση: Οι συγγενείς του μοιραίου Μαλαισιανού Μπόινγκ ψάχνουν μόνοι τους τα συντρίμμια


Οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης MH370 που εξαφανίστηκε, θα μεταβούν στη Μαδαγασκάρη τον επόμενο μήνα, με την ελπίδα να βρουν και να ανακτήσουν συντρίμμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines...



Η ένωση συγγενών που ονομάζεται Voice370 έχει επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη μιας συντονισμένης αναζήτησης στο δυτικό Ινδικό Ωκεανό και κατά μήκος της αφρικανικής ακτής, παρά το γεγονός πως εκεί βρέθηκαν πολλά συντρίμμια του αεροσκάφους.

'Παρά τα εξαιρετικά σημαντικά ευρήματα, δεν υπήρξε καμία συστηματική, οργανωμένη αναζήτηση από κανέναν υπεύθυνο' δήλωσε η ομάδα. 'Αυτό δεν αφήνει άλλες επιλογές σε εμάς από το να κάνουμε κάτι για να βρούμε απαντήσεις'.

Επτά από τα μέλη του Voice370 θα επισκεφθούν τη Μαδαγασκάρη από τις 3 έως τις 11 Δεκεμβρίου για να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να παροτρύνουν τις προσπάθειες αναζήτησης από τοπικές οργανώσεις ενώ θα αναζητήσουν και οι ίδιοι συντρίμμια.

Το Boeing 777 μετέφερε 239 επιβάτες και πλήρωμα, όταν εξαφανίστηκε καθ' οδόν από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο στις 8 Μαρτίου 2014.
Πιστεύεται ότι συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά ένα εκτεταμένο κυνήγι για τον εντοπισμό του στις δυτικές ακτές της Αυστραλίας, έχει αποτύχει μέχρι τώρα να βρει έναν ενιαίο κομμάτι από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, με την αναζήτηση να ολοκληρώνεται στις αρχές του 2017.

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.