Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Γυναίκα στα Χανιά χτύπησε επίτηδες άνδρα με το αυτοκίνητο τρεις φορές


Απίστευτη τροπή παίρνει ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού που συνέβη λίγο πριν τις 11.30 στην εθνική οδό Χανίων - Κισάμου...


Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι αυτοκίνητο χτύπησε έναν άνδρα και εξαφανίστηκε, μια μαρτυρία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στα φανάρια του κόμβου των Μουρνιών προς την έξοδο για εθνική με κατεύθυνση την Κίσσαμο, σταμάτησε και από μέσα κατέβηκε ένας άνδρας.
Τότε η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου βάζει όπισθεν και τον χτυπά. Σαν να μην έφτανε αυτό, βάζει στη συνέχεια μπροστά και περνά ξανά από πάνω του χτυπώντας τον στα πόδια και πάλι όπισθεν παρασέρνοντάς τον, ενώ ο ίδιος φώναζε «Βοήθεια».
Στη συνέχεια η οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε!
Παρά το τριπλό χτύπημα, ο μεσήλικας άνδρας τραυματίστηκε ευτυχώς μόνο στα πόδια, ενώ οι αρχές αναζητούν το αυτοκίνητο με τη γυναίκα οδηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.