Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Έρευνα που ανατρέπει: Πόσα λεπτά σεξ είναι ιδανικά για τη γυναικεία ικανοποίηση;


Λοιπόν η έρευνα αυτή είναι σοκαριστική και σίγουρα διαφωτιστική μιας και μιλάει και κυρίως αναλύει το σεξ και τη διάρκειά του...


 Και όχι τη διάρκεια γενικά φίλη μου, αλλά τη διάρκεια που είναι απαραίτητη για αποκλειστικά και μόνο τη γυναικεία ευχαρίστηση.
Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα της Journal of Sexual Medicine, η ιδανική διάρκεια είναι μόλις... 5,4 λεπτά! Και μπορεί να σου φαίνεται λίγο, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπολογίζονται τα προκαταρκτικά, τα οποία όσο να πεις, βοηθούν πολύ στην κορύφωση και την ευχαρίστηση, ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Τι γίνεται όμως όταν προστεθούν και τα προκαταρκτικά; Τότε φίλη μου το πράγμα αλλάζει, διότι παλαιότερη έρευνα, της ίδιας πάντα πηγής, έδειξε ότι οι γυναίκες επιθυμούν περίπου 11-13 λεπτά προκαταρκτικών και 7-8 λεπτά... καθαρής σεξουαλικής πράξης (if you know what i mean). Πάντως, αρκετά μεγάλο ποσοστό των γυναικών, δήλωσε ότι θα προτιμούσε το σεξ να κρατάει 2-3 λεπτάκια παραπάνω, αλλά δυστυχώς... δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.