Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Μάικλ Ντάγκλας: Ο Βαλ Κίλμερ έχει καρκίνο στον φάρυγγα και τα πράγματα δεν πάνε καλά


Μια άσχημη είδηση αποκάλυψε ο Μάικλ Ντάγκλας κατά τη συνέντευξή του στον Τζόναθαν Ρος...


 Ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο επίσης ηθοποιός Βαλ Κίλμερ πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, από τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα κι ο ίδιος πριν από έξι χρόνια, και πως τα «πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά».
Απαντώντας σε ερώτηση για την ταινία «The Ghost in the Darkness» στην οποία οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 1996, ο Ντάγκλας είπε: «H ταινία δεν εξελίχθηκε όπως θα περιμέναμε αλλά περάσαμε πολύ καλά. Ο Βαλ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που τώρα αντιμετωπίζει ότι είχα και 'γω, αλλά τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά».
Και πρόσθεσε: «Προσεύχομαι γι' αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνετε κάτι για τον Βαλ τελευταία».
Η αποκάλυψη του Douglas έρχεται μετά από μήνες φημολογιών και διαψεύσεων για την υγεία του Κίλμερ, που πυροδοτήθηκαν από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2015 λόγω αιμορραγίας στο λαιμό, καθώς και από την επέμβαση τραχειοστομίας στην οποία υποβλήθηκε λίγο καιρό αργότερα.
Τον Ιούνιο του 2015, μάλιστα, ο Κίλμερ έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Είμαι πολύ καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Περνάω τέλεια και θέλω να σημειώσω ότι δεν έχω ούτε καρκίνο, ούτε κάποιο όγκο».
Τόσο η εφημερίδα «Sun» όσο και η «Daily Mail» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους του 56χρονου ηθοποιού, δίχως επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.