Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σάλος στη British Airways με τη φωτογραφία πιλότου με ζαρτιέρες στο κόκπιτ


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε πιλότος της British Airways καθώς η εταιρεία διερευνά περιστατικό που συνδέεται με τις παρακάτω φωτογραφίες...


 Στη μία ο πιλότος Colin Glover φέρεται να απεικονίζεται χωρίς εσώρουχο, φορώντας ζαρτιέρες, στο κόκπιτ αεροσκάφους ενώ σε άλλη φαίνονται «ροζ» περιοδικά πάνω στα όργανα ελέγχου του αεροσκάφους.
Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, αρνείται κάθε σχέση με τις φωτογραφίες.
Πιστεύεται πως οι φωτογραφίας τραβήχτηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά, σε διαφορετικές μεγάλης διάρκειας πτήσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο 51χρονος Glover που ζει στο Δουβλίνο αρνείται πως είναι ο άνδρας που φαίνεται στη μία φωτογραφία αλλά τέθηκε σε διαθεσιμότητα όσο ερευνάται η υπόθεση.


jdjafh2
Πατέρας ενός παιδιού, ο 51χρονος έχει δουλέψει στον βρετανικό αερομεταφορέα για 26 χρόνια.
Όπως γράφει η Daily Mail, εάν διαπιστωθεί πως είναι πράγματι εκείνος που φαίνεται και έβγαλε τις φωτογραφίες, θα του απαγορευτεί να πετά.
Μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε Boeing 777, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το οποίο χωρά 396 επιβάτες.
«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτό το περιστατικό και το ερευνούμε», τόνισε εκπρόσωπος της British Airways στη Daily Mail.

 jdjafh3

Οι επιθεωρητές της εταιρείας θα ερευνήσουν εάν οι εν λόγω φωτογραφίες θα μπορούσαν να έχουν τραβηχτεί σε προσομοιωτή πτήσης αν και ειδικοί λένε πως η φωτογραφία παραπέμπει σε αεροσκάφος και όχι προσομοιωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.