Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Σκληρή τσόντα με τρανσέξουαλ έπαιζε το CNN για μισή ώρα! [video]


Σκληρό πορνό μεταδιδόταν στην συχνότητα του CNN στις ΗΠΑ αντί για το πρόγραμμά του για μισή ώρα! Οργή των τηλεθεατών...




Σκηνές σκληρού πορνό είδε να μεταδίδονται το βράδυ της Πέμπτης από το CNN το αμερικανικό κοινό των ψηφιακών συχνοτήτων των ανατολικών ακτών.

Για 30' λεπτά, το κοινό αντί να βλέπει στις οθόνες του τον Αντονι Μπουρντέν, παρακολουθούσε πορνό με πρωταγωνίστρια την τρανσέξουαλ Riley Quinn.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Twitter όπου δεκάδες τηλεθεατές, κυρίως από την Βοστώνη, «τιτίβιζαν» τι έβλεπαν στις οθόνες τους.

Υπεύθυνος για το «νέο» πρόγραμμα δεν ήταν το CNN, αλλά ο πάροχος δικτύου RCN που έχει αναλάβει να μεταδίδει τα προγράμματα των τηλεοπτικών δικτύων στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η μετάδοση διακόπηκε μετά από περίπου μία ώρα, με ακόμη να μην είναι γνωστό εάν έγινε κάποιο τεχνικό λάθος ή αν έγινε σκόπιμα.

Δείτε στο βίνεο που ακολουθεί τι άκουγαν οι πελάτες από τα ηχεία σούπερ μάρκετ, στα οποία υποτίθεται ότι έπρεπε να ακούγεται το πρόγραμμα του CNN


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.