Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο Τζόνι Ντεπ στην ταινία «Fantastic Beasts»


Στη δεύτερη ταινία «Fantastic Beasts» στο πλευρό του Έντι Ρέντμεϊν θα δούμε τον Τζόνι Ντεπ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2018...


 και όπως και στην πρώτη ταινία, έτσι και τη συνέχειά της θα γράψει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και θα την σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Γέιτς.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του χρόνου.
Πρόσφατα η Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι έχει προγραμματίσει τα σενάρια για πέντε ταινίες της σειράς «Fantastic Beasts», η οποία επικεντρώνεται σε έναν συγγραφέα μυθιστορημάτων ο οποίος εμφανίζεται στην αρχή της σειράς.
Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το ρόλο που θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ στη δεύτερη ταινία της σειράς, αλλά σίγουρα μια πρώτη γεύση θα πάρουμε βλέποντάς τον σε ένα μικρό cameo στην πρώτη ταινία που βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.
Η υπόθεση της δεύτερης ταινίας θα διαδραματίζεται σε μια άλλη πρωτεύουσα του κόσμου και όχι στη Νέα Υόρκη όπως στην πρώτη ταινία.
Ο 53χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της πέμπτης συνέχειας της κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Dead Men Tell No Tales» τον Μάιο, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στο «Murder on Orient Express», αλλά και στο «Labyrinth».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.