Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Foreign Policy: Ο Τσίπρας προέβλεψε κωλοτούμπα Τραμπ, επειδή την έκανε ο ίδιος…


Αιχμές για την αλλαγή στάσης και πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα μετά την εκλογή του άφησε το Foreign Policy, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα...



«Πρέπει να πω ότι άλλο πράγμα ήταν ο Τραμπ ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, άλλο πράγμα στην προεκλογική περίοδο και άλλο αναμένουμε να είναι ως πρόεδρος.

Πιστεύω ότι ακόμη και αν κάποιος ήθελε να αλλάξει άρδην την εξωτερική πολιτική, αυτό στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά δύσκολο», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το απόγευμα της Τρίτης (15/11) με το Foreign Policy να τονίζει: Ο Έλληνας Πρωθυπουργός σκεπτόμενος τις δικές του τακτικές κατά το παρελθόν, είπε ότι ο Τραμπ θα κυβερνήσει διαφορετικά, σε σχέση με όσα έλεγα κατά την προεκλογική περίοδο.

Επιπροσθέτως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το κόμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού αυτοπροσδιορίζεται ως ο συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ελλάδα, ενώ γίνεται ειδική μνεία στο όχι του δημοψηφίσματος του περασμένου καλοκαιριού, που μετατράπηκε σε ναι.

«Αμέσως μετά το 61% του όχι που ψήφισε ο ελληνικός λαός, ο Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία τονίζοντας στο κοινοβούλιο ότι το σημαντικότερο ήταν να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκη Ένωση», καταλήγει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.