Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

H Huawei χτυπάει στα ίσια Apple και Samsung με νέο κινητό [video]


Με όπλο την τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, κάνει σχεδόν ότι και το Note 7, με ην μόνη διαφορά, όμως, ότι δεν ανατινάζεται...





Το «πιο δυνατό smartphone στον κόσμο» κυκλοφόρησε η Huawei, μια συσκευή που θα μπορούσε να βοηθήσει την κινεζική τεχνολογική εταιρία να «πατσίσει» με τους κορυφαίους της αγοράς, Apple και Samsung.

Το Mate 9, ένα υψηλών προδιαγραφών και υψηλής τιμής μοντέλο της σειράς Mate, φέρει οθόνη HD 5,9 ιντσών και μπορεί να συγκριθεί με το iPhone 7 Plus της Apple και το Galaxy Note 7 της Samsung που δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μεταδίδει το CNBC.

Η εταιρία τονίζει πως πρόκειται για το «πιο δυνατό smartphone στον κόσμο» και ότι το λειτουργικό που φέρει το μοντέλο έχει κατά 80% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τους μεγάλους αντιπάλους του έπειτα από έναν χρόνο χρήσης.

Πάντως, ο Neil Mawston, εκτελεστικός διευθυντής στην Strategy Analytics, δεν έχει εντυπωσιαστεί από αυτούς τους ισχυρισμούς και περιγράφει το προϊόν ως «απλά άλλο ένα smartphone με μεγάλη οθόνη».

Παραδέχθηκε ωστόσο πως το Mate 9 είναι μια «καλή σταδιακή βελτίωση» και πως η κυκλοφορία του κατάφερε να «καλύψει το κενό από το Note 7, σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την Apple».

Το διεθνές δίκτυο επισημαίνει ότι η Huawei δεν αποκάλυψε το πού κατασκευάστηκε η μπαταρία του νέου της μοντέλου, επομένως δεν αποκλείεται να πρόκειται για την ίδια που οδήγησε σε διακοπή παραγωγής και πωλήσεων του Note 7, λόγω των περιστατικών υπερθέρμανσης.

Η εταιρία τόνισε, όμως, ότι η μπαταρία έχει δοκιμαστεί τόσο εσωτερικά από τον κατασκευαστή του εξαρτήματος, όσο και από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.