Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Θα ρίξει "μαύρο" το ΕΣΡ στο MEGA;


Παρότι από την πλευρά των μετόχων διαρέεται ότι μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα καταβληθεί τμήμα από τα οφειλόμενα χρήματα στους εργαζόμενους, πλήθαίνουν οι φήμες ότι το ΕΣΡ πολύ πιθανό να ρίξει "μαύρο" στο MEGA...



Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις και για το μέλλον του MEGA που παραμένει στον αέρα από τους απλήρωτους εργαζομένους του. Όπως επισημαίνει ο Γρηγόρης Μελάς, στην στήλη του στο newsit.gr, θεωρείται σίγουρο πως το ΕΣΡ θα δώσει τις προσωρινές άδειες με τους ίδιους όρους του πρόσφατου παράνομου διαγωνισμού και που το MEGA δεν πληρούσε καθώς δεν μπόρεσε να υποβάλει τραπεζική ενημερότητα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από αυτόν. Αν λοιπόν σύντομα οι μέτοχοι του MEGA δεν προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να έλθουν σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες εκτιμάται ότι δεν θα λάβει προσωρινή άδεια και θα επέλθει νόμιμα το «μαύρο» από το ΕΣΡ στο σταθμό της Μεσογείων.

Ό,τι είναι να γίνει εκτιμάται ότι θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο που θεωρείται καθοριστικός μήνας για τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και το νέο ΕΣΡ πρέπει να αποδείξει με πράξεις το ρόλο και το έργο του, έστω κι αν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.