Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η Qatari Diar μετατρέπει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο σε ξενοδοχείο


Η Qatari Diar Real Estate Investment Co. πήρε την άδεια να μετατρέψει την αμερικανική πρεσβεία στο Grosvenor Square του Λονδίνου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο...



Το πρότζεκτ αυτό, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει μαγαζιά και εστιατόρια έγινε αποδεκτό την Τρίτη το βράδυ από τη δημοτική αρχή.

Τα πρότζεκτ της Qatari Diar θα συμπεριλαμβάνουν πολυτελή διαμερίσματα στα πρώην Chelsea Barracks, το μεγαλύτερο μέρος του Canary Wharf στο ανατολικό Λονδίνο αλλά και ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων κοντά στο πρώην Ολυμπιακό Στάδιο στο ανατολικό Λονδίνο.

Το αμερικανικό State Department συμφώνησε στην πώληση της παρούσας πρεσβείας το 2009 για να χρηματοδοτήσει τη μετακίνησή της στην περιοχή Nine Elms. Η νέα πρεσβεία θα είναι έτοιμη μέχρι την άνοιξη του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.