Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Remi Gaillard μετακομίζει σε κλουβί και δεν είναι φάρσα [video]


Αυτή την φορά δεν έχει φάρσα... Ούτε καν πλάκα δεν έχει η τελευταία απόφαση του Remi Gaillard, ο οποίος με τον δικό του τρόπο αποφάσισε...


 να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, προκειμένου να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια που βρίσκονται στο SPA Montpellier Dog Shelter.
Ο Γάλλος φαρσέρ λοιπόν, ανακοίνωσε μέσω Facebook οτι από τις 11 Νοεμβρίου θα ζει μέσα σε ένα κλουβί για απροσδιόριστο διάστημα, μεταδίδοντας την εικόνα live μέσω Facebook.



Για να βγει από αυτό, θα πρέπει να συμβούν δύο πράγματα...
Είτε να υιοθετηθούν 300 σκυλάκια από το συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας, είτε να συγκεντρωθούν 50.000, προκειμένου να στριχθεί οικονομικά η οργάνωση προστασίας και φιλοξενίας ζώων.
Μάλιστα, όπως αναφέρει και στο μήνυμά του, προτιμά την πρώτη επιλογή, που σε πρώτη φάση έχει μηδενικό κόστος για τους ενδιαφερόμενους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.