Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ατάκα του Κωστόπουλου στην Ηλιάκη για το σεξ, που την άφησε άφωνη! [video]


Η παρουσία της Μαρίας Ηλιάκη το Βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είχε εκπλήξεις για το σεξ...




Η κουβέντα μοιραία κατέληξε στο σεξ και τις σχέσεις και ο Πέτρος αποκάλυψε πως τώρα κάνει σεξ τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η Μαρία Ηλιάκη εκτός του ότι γέλασε, του είπε «ε βέβαια είσαι και μεγάλος άνθρωπος εσύ τώρα» και ο Πέτρος ετοιμόλογος, όπως πάντα της απάντησε: «Αυτά που λες εσύ, την άλλη φορά καθόμασταν κι έλεγες ότι θες δύο με τρία την ημέρα για να στανιάρεις. Τρώγαμε σε ένα σπίτι κι έλεγες...». Η παρουσιάστρια ήρθε σε φοβερή αμηχανία και με το στόμα ανοιχτό και του απάντησε:

«Εγώ είπα δύο, τρία την ημέρα; Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Είσαι καλά που θέλω τρία χέρια την ημέρα, με βλέπει και ο πατέρας μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.