Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ: Νεκρός από την κακοκαιρία [videos - ΦΩΤΟ]


Ανείπωτη τραγωδία στη Ζάκυνθο. Πριν από λίγο άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν νεκρό τον 33χρονο Γιώργο Ζουπάνο τον οποίο η οικογένεια και οι οικείοι του αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου. Η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν...




στο Avant στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Η οικογένειά του ανησύχησε και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία, που ξεκίνησε τις έρευνες. Οι δυνάμεις που τον αναζητούν ενισχύθηκαν και στις έρευνες μετείχαν 11 πυροσβέστες, με δύο οχήματα, 7 αντλίες και 2 διασωστικές λέμβους.







Απεγκλωβίστηκε οικογένεια

Στην περιοχή των Αμπελόκηπων, η πυροσβεστική απεγκλώβισε οικογένεια, που είχε αποκλειστεί στο σπίτι της με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο νησί, τόσο στην πόλη της Ζακύνθου, όσο και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο, Τσιλιβή. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη, εξαιτίας των βουνών από σκουπίδια που υπάρχουν στους δρόμους.

Η επαρχιακή οδός Ζακύνθου - Κερίου έκλεισε, στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ έγιναν κατολισθήσεις στο Βασιλικό και το Γερακαρίο. Ακόμη, αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.